FAQ

Wat zijn de uren van het evenement?

Jullie zijn welkom vanaf 12u00. De eerste groep kan vertrekken om 12u30. Doorlopend zullen er groepen kunnen starten, dit tot 15u30.

Wat is de toegelaten leeftijd?

De toegelaten leeftijd voor de kinderen is 5 tot 14 jaar. We sturen de jongste kids natuurlijk niet alleen in de grote mijngebouwen. We laten 1 ouder per kind toe en deze ouder mag voor de helft van de prijs mee!

Hoelang zijn de kinderen bezig in de Zombie Mine?

Iedereen zal meer dan 30min onderweg zijn. Na deze 45 minuten zal uw kind blij zijn de uitgang bereikt te hebben om terug op positieve te kunnen komen.

Met hoeveel personen kunnen we komen?

Dat mag je zelf kiezen! Kom je met 2, 5, 10, 15, …. Alles kan. Jullie worden samen met andere vriendengroepen naar de ingang gebracht. Daar sturen we jullie per vriendengroep naar binnen.

Wat als ik als ouder niet mee ga?

Terwijl de zombieshooters zich helemaal uitleven in de mijngebouwen kunnen de ouders gezellig iets eten en drinken in de evenementenzaal. De kinderen zijn in goede handen bij onze begeleiders doorheen het traject.

Wat als mijn kind bang krijgt en eruit wil?

Dat kan! We voorzien op bepaalde punten " Panic Points " met Stewards waar je de Zombie Mine onder begeleiding kan verlaten.

Is het evenement toegankelijk voor rolstoelgebruikers en Buggy's?

Neen, helaas kunnen er geen rolstoelen of Buggy's mee. De route gaat volledig door de mijngebouwen op 3 verschillende verdiepingen, er is geen werkende lift aanwezig.

Is er gratis parking voorzien?

Ja, u kan gratis parkeren aan het winkelcentrum. U volgt best de wegwijzers vanaf het rondpunt.

Welk mail-adres kan ik contacteren voor vragen?

Stuur een mailtje naar: administratie@wakasa.be

Waar kan ik mijn ticket kopen?

Dat kan op deze link: https://zombiemine.tickoweb.be/